Suomalainen innovaatio ja luonnollinen sisustuselementti kotiin ja toimistoon

Wertie-seinäpuutarhassa kukoistavat niin hyöty- kuin viherkasvit ympäri vuoden

 

Tregren tuo markkinoille Tuukka Kingelinin muotoileman, moneen käyttötarkoitukseen ja kokoon muunneltavan ainutlaatuisen Wertie-seinäpuutarhan, jossa voi kasvattaa sekä hyötykasveja että viher- ja sisäkasveja ympäri vuoden.  Kotiin ja toimistotiloihin suunniteltu Wertie on vehreän luonnon sisätilaan tuova sisustuselementti, ja patentoidun vesiviljelyteknologian ansiosta lisäksi erittäin helppohoitoinen seinäpuutarha, joka kuluttaa vain vähän energiaa.

Wertie-seinäpuutarha on kodin ja toimiston rehevä katseenvangitsija, jossa tuoreet yrtit ja salaatit kasvavat nopeasti ja joka toimii vaikka kätevänä salaattibaarina. Wertie puhdistaa myös tehokkaasti huoneilmaa.

Vertie_habitare3

Wertiessä niin hyötykasvit yrteistä salaatteihin kuin viherkasvit kasvavat luonnonmukaisesti omissa ruukuissaan patentoidun vesiviljelyteknologian* avulla ympäri vuoden. Yhteen Wertie-seinäpuutarhamoduuliin mahtuu kerrallaan 20 salaatti- tai yrtti- tai viherkasviruukkua. Moduuleja lisäämällä seinäpuutarhasta voi muodostaa vaikka koko seinän kokoisen, kaksipuolisen seinäpuutarhan, jolloin kasvien – ja niistä saatavan sadon – määrä moninkertaistuu.

Vertie_isoseina_1

Aina tuoretta satoa mutta vain 15 minuuttia huoltoa kuukaudessa

 

Wertie Seinäpuutarha-uutuus on mahdollisimman helppohoitoinen ja tarvitsee vain 15 minuutin huolto-toimenpiteet kuukaudessa.

 

Kasvihuoneviljelijöiden vesiviljelyyn perustuvan Active Growing -vesiviljelyteknologian ansiosta kasvuvauhti on jopa kolme kertaa nopeampaa perinteisiin kasvatusmenetelmiin verrattuna. Erityinen sisäpuutarhanhoitoon kehitetty, noin kolmen viikon välein lisättävä kasviravinne varmistaa jatkuvan kasvun ja sadon ja sen, että Wertien alaosassa sijaitsevassa vesisäiliössä veden ravinnetasapaino on aina juuri sopivalla tasolla.

 

Wertiessä voi kasvattaa satoja eri kasvilajeja aina siemenistä tai pistokkaista alkaen. Wertie-seinäpuutarhassa on myös tehokas ja tyylikäs valaistus.

 

-Otimme Wertien suunnittelussa vahvasti huomioon muotoilun lisäksi monipuolisuuden ja erilaiset käyttömahdollisuudet. Wertie on markkinoiden ensimmäinen seinäpuutarha, joka sopii myös kotikäyttöön, kertoo Markus Nilsson Tregrenistä.

Tekniset tiedot:

Mitat:                                              140x60x95 cm (syvyys x leveys x korkeus) /kpl/moduuli

yhden kasvirivin korkeus 27 cm

Materiaali:                                    biokomposiitti ja alumiini

 

Hinta:                                  1990 €/kpl

 

 

Lisätietoja:

Markus Nilsson, Tregren Oy Ab, puh. 050 568 9770

markus.nilsson@tregren.com