Uuden sukupolven Herbie

Herbie-sisäpuutarhasta entistä ekologisempi, hiljaisempi ja tehokkaampi

 

Suomalainen sisäpuutarhaklassikko Tregrenin Herbie on uudistunut, mutta säilyttänyt tutun muotoilunsa ja ainutlaatuisen toiminnallisuutensa. Nyt Herbie-sisäpuutarhassa voi kasvattaa ruukkuyrttien, vihannesten ja kukkien lisäksi myös siemeniä ekologisesti. Uudistunut Herbie on myös aiempaa merkittävästi hiljaisempi.

herbiw-bw

Tregrenin Herbie-sisäpuutarhassa voi kasvattaa niin ruukkuyrttejä, vihanneksia kuin kukkia – enimmillään jopa kuusi kasvia erikokoisissa ruukuissaan sekä nyt myös siemeniä. Herbien tehokas kastelujärjestelmä ja vesiviljelyyn kehitetyt ravinteet varmistavat maistuvan ja runsaan sadon helposti – ja jopa kolme kertaa tavallista nopeammin.

Hiljainen ja helppokäyttöinen

Uudistunut Hergie-sisäpuutarha on helppokäyttöinen: siemenet ja kasvit kukoistavat Active Growing- teknologian ansiosta ja sitä tarvitsee huoltaa vain noin 15 minuuttia kuukaudessa. Herbie on nyt myös aiempaa hiljaisempi.

Tehokas ja vain vähän energiaa kuluttava valaistus

Herbie-sisäpuutarhan valaistus on uudistunut: Herbien tehokkaan LED-valon ansiosta kotona voi kasvattaa nyt helposti myös siemeniä. Siemenet, yrtit, vihannekset ja kukat saavat värilämpötilaltaan ihanteellisen ja juuri oikean spektrin. Uusi LED-valo säästää myös energiaa.

– Elektroniikaltaan uudistunut, mutta muotoilultaan ja käytettävyydeltään tuttu Herbie tarjoaa kuluttajalle entistä ekologisemman ja monikäyttöisemmän sisäpuutarhan. Tämä on uuden sukupolven Herbie, kertoo Tregrenin Markus Nilsson.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen, vihreä, harmaa,musta

Mitat: 20x40x44 cm.

Hinta: 109 euroa.     Myynti: Prisma, Stockmann, Gigantti, Hobby Hall, Hong Kong –tavaratalot ja Verkkokauppa.com

Lisätietoja:

Markus Nilsson, Tregren Oy Ab, puh. 050 568 9770

markus.nilsson@tregren.com